Tomatdatabasens så-og dyrkningskalender : februar & marts

Vi er vilde med hjemmedyrkede tomater. Der er altså intet der slår duften og smagen af egne tomater, der lige er plukket fra planten!  Vi nyder virkelig at kunne gå ud og plukke vores egne tomater allerede fra først på sommeren, og lige ind til frosten sætter ind. Vi dyrker både i drivhus, på friland, i potter og i ampel. De første sorter starter vi med at forspire her 1/3.

Dyrkning af tomater er ikke særlig svært, det kræver kun et minimum af planlægning og forberedelser, og er noget alle kan gøre, uanset om man bor på 4. sal med altan, har en kolonihave, en gårdhave med potter, eller have med og uden drivhus.⠀

Vi håber du har lyst til at at kaste dig ud i at dyrke dine egne tomater, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at komme godt igang.⠀⠀

Tomatdatabasens Så- og dyrkningskalender

Vi er gået igang med at udarbejde et årshjul om tomatdyrkning, der beskriver årets gang som passioneret tomatdyrker, her hos os. Vi har netop skrevet om hvad vi gør i februar og begyndelsen af marts. Vi håber du har lyst til at læse med, og måske kan finde inspiration til din tomatdyrkning.

På bloggen kan du vælge kategorien “såning og udplantning” og læse om vores overvejelser, erfaringer og tanker om jord til forspiring af tomatdyrkning, valg af sorter, forspiring og lys. Rigtig god fornøjelse!

Vi vil så gerne høre hvilke overvejelser, tanker, erfaringer og udfordringer du har, – så skriv endelig i kommentarfeltet!

Har du lyst til at læse mere om tomatdyrkning, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi 1-2 gange om måneden vil skrive om de emner som optager os omkring tomatdyrkning.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar