Sådan opretter du en kommentar

Bemærk at denne funktion kun er tilgængelig på desktopversionen.

Kommentarfeltet er oplagt at bruge til at skrive noter af overordnet karakter, det kan f.eks. være at man bytter frø, og har frø flere steder fra, og har lovet at gemme frø til en bestemt person, eller at man har lovet at dyrke et par ekstra af sorten, til svigermor.

Det du skriver i kommentarfeltet er privat og kan kun ses af dig – og er modsat logbogsnotatet ikke låst til den liste du arbejder med, men er synlige på alle dine egne lister.

For at skrive en kommentar, skal du først logge ind. Vælg herefter fanen ”Mine tomatlister” – hvor du kan se en oversigt over dine personlige lister. Du vælger den liste, som du gerne vil arbejde med. Her har jeg valgt listen “Growlist for 2019_ønsker – Tina og Lars”, og sorten “Monkey Ass”.

Til venstre for navnet, ser du et symbol for notesblok. Hvis der allerede er oprettet kommentarer til tomatsorten, vil symbolet være fremhævet, som du kan se er tilfældet ovenfor for sorten “Maglia Rosa”.

Tryk på notesblok symbolet, og der kommer en ny dialogboks frem.

 

Dialogboksen giver dig mulighed for at skriv en general kommentar, det kan f.eks. være informationer om selve tomatsorten, f.eks. at man har dyrket den tidligere, bedømmelse af smag eller andre nyttige info af historisk karakter. Du kan også vælge her at skrive hvem du har frø fra, hvis du har frø flere steder fra. Husk at trykke på knappen “Gem kommentar”, for at gemme.

Tryk på “X” for at komme tilbage til din liste

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar