“Dyrk med os” – vær med fra næste uge. Dyrk tomater fra frø

DYRK MED OS – dyrk tomater fra FRØ

Den skønne forårstid nærmer sig, og vi modtager mange spørgsmål omkring dyrkning af tomater.

Vi glæder os så meget i denne tid, og synes det er helt fantastisk som gro-lysten breder sig. Vi har fået lyst til at gøre noget nyt i år, og inviterer dig til at være med i vores ”Dyrk med os”.

Vi vil gerne invitere dig til at dyrke tomater fra frø – sammen med os, gennem hele sæson 2020, lige fra de første forberedelser, til vi lukker drivhuset ned for sæsonen, i efteråret 2020. Vi vil dele vores erfaringer, tips og råd, som er relevante i forhold til det vækststadie tomaterne er i.
Vi starter vores ”Dyrk med os” i næste uge, hvor det skal handle om forberedelse til den kommende sæson og forspiring. Jeg dyrker sammen med dig, og gennemgår forskellige relevante emner, som de dukker op, og svarer på de spørgsmål som evt. kommer ind.

Om ”Dyrk med os”: Der kræves absolut ingen erfaringer med at dyrke tomater, og kræver heller ikke at du har drivhus, blot du har mulighed for at dyrke planten enten i drivhus, i et bed på friland eller evt. højbed. ”Dyrk med os” kræver ikke at du skal bruge ekstra varme eller tilskudslys.

Hvordan deltager du? ”Dyrk med os” vil fremadrettet være en del af vores nyhedsbrev, så alt du behøver at gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og dernæst finde en eller flere tomatsorter du gerne vil dyrke.

Mangler du frø? Har du ingen frø, kan du få tilsendt en pose gratis frø (så længe lager haves), du betaler blot for forsendelse. Du bestiller frøene på vores webshop. Husk at skrive ”Dyrk med os” i kommentarfeltet og hvilken sort du vil dyrke.

Vi glæder os så meget, og håber du har lyst til at være med!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar