Vil du og din familie være test familie?

Vil du og din familie være test familie?

Er du og din familie vilde med tomater, og har du tilmed en fotograf gemt i maven, så er det lige DIG/JER vi leder efter. !

Vi søger jer, som har lyst til at være testfamilie, dvs. har lyst til at dyrke een eller flere af de sorter, som vi mangler foto og bedømmelse af, på Tomatdatabasen.dk

I behøver ikke at have drivhus for at være med – i kan sagtens dyrke tomater i krukke, i hænge ampel, kapilærkasse et beskyttet sted eller på friland.

Hvad indebærer det at være testfamilie?

  • Som testfamilie får i tilsendt  2-5 forskellige tomat sorter, der passer til jeres dyrkningsforhold (i skal hente her hos os i Græsted eller andet sted efter aftale).
    Sorterne skal dyrkes denne sommer.
  • I dyrker, passer, plejer tomatplanterne og får mulighed for at nyde egne hjemmedyrkede tomater. Når I høster og smager tomaterne, skal du gå ind og skrive en bedømmelse af sorten på Tomatdatabasen.dk
  • Undervejs tager du/i nogle gode foto både af tomatplanten på de forskellige vækststadier, tomaterne og bladene. Fotoene sender i løbende sender til os via mail. Fotoene bliver bragt på Tomatdatabasen.dk – selvfølgelig med dit navn angivet.

Har I lyst til at være testfamilie, så kan du tilmelde dig ved at skrive en mail til os på info@tomatdatabasen.dk.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar