Tomat-jordbær sorbet
![Tomat-jordbær sorbet](https://tomatdatabasen.dk/blog/wp-content/uploads/2018/08/20180729_174547-1030x581.jpg)
En skøn og sommerlig dessert
En usædvanlig kombination som byder på en skøn smagsoplevelse. Jordbærenes og tomaternes søde klæder hinanden.
Nem at lave – og kan forberedes i god tid.
Prøv denne lækre tomat-jordbær sorbet – en anderledes måde at bruge nogen af sommerens tomater – både når der er sæson for begge, men også i løbet af efteråret og vinteren da du sagtens kan anvende både jordbær og tomater du evt. har gemt i fryseren.
Du kan med fordel vælge tomatsorter, der har en sød smag – du kan evt. finde inspiration til sorter ved at læse tomatbedømmelserne på Tomatdatabasen
![Katja Møller Berthelsen](https://tomatdatabasen.dk/blog/wp-content/uploads/2018/08/KatjaBerthelsen-180x180.jpg)
Opskriften er venligst udlånt af Katja Møller Bertelsen, som er kok
- Forberedelsestid: 15m
- Kategori: Dessert, Fryseegnet, Vegetar
Ingredienser
- 500 g Tomater, rengjorte
- 500 g Jordbær, frost eller friske
- 3 spsk. Glukosesirup
- 3 tsk. Stevia
Vejledning
- Blend alle ingredienserne sammen. Man kan evt si det, hvis man vil undgå kerner.
- Anret sorbetén i fryseegnede skåle, og sæt dem i fryseren indtil den har en passende konsistens. Tiden afhænger af temperaturen du har i din fryser.
Skriv en kommentar
Skriv gerne en kommentarDu er velkommen til at bidrage!