Glemt kodeord
Login
Ny bruger

Sweetie F1

En sort der producerer små runde røde tomater på mellem 14-28g, der er velegnet til at snacke, tomatjuice eller henkogning. Sorten er en hybrid. Væksten er Indeterminant vækst. Produktiv.

Sweetie tomaten er en fantastisk ny sort, der giver super-søde røde kirsebær tomater med et højt sukkerindhold, og med en fyldig tomat smag. Indeterminate høje planter der producerer et højt udbytte af kirsebær tomater der vejer omkring 14 til 28 gram sommeren igennem. Planterne er tidlige, energisk og pålidelig, og producere høj kvalitet af tomater selv under ugunstige forhold. Tomaterne vokser i lange klynger og er fremragende til at spise friske som en appetitvækker, i salater eller Krydderikoncentrater. Det høje sukkerindhold gør frugten et godt valg til saft eller konserves

Bedømmelse: Log ind for at bedømme

Smag:
Din bedømmelse:
Udbytte:
Din bedømmelse:
Sygdomsresistens:
Din bedømmelse:
Vil dyrke igen:
Din bedømmelse:

2 kommentarer:

 • Rikke Grube
  23/10-2021 10:38

  Denne her tomat skal helt sikkert dyrkes igen. Sød kraftig dejlig smag. Selve tomaten er sprød og lækker. Dyrket på friland i kapilærkasse med fint udbytte.

 • LBT1978
  7/9-2019 8:40

  Super lækker tomat. Lille, fast, sprød, sød og meget nem at dyrke. Har haft den både på friland og i drivhus. Giver godt begge steder. Smager godt både som orange og røde. Også rigtig dejlig til bittesmå solmodne tomater.

 • Log ind for at dele dine erfaringer eller din mening om Sweetie F1

Egenskaber:

Vækstform:

Indeterminant


Farve:

Rød


Vægt i gram:

ca. 14g - 28g (S)


Form:

Rund


Sæson:

Tidlig


Oprindelsesland:

Mexico


Anvendelse:

Salat, tomatjuice


Er du sikker på at du vil fjerne denne kommentar?

Denne handling kan ikke fortrydes.

Er du sikker på at du vil slette dette billede?


Denne handling kan ikke fortrydes.