Glemt kodeord
Login
Ny bruger

Garten Perle

Andre navne: Aiaparl, Aiapärl, Garden Pearl, Perła Ogrodu, Sadovaya Zhemchuzhina, Sadowaja Zemchuzhina, Садовая Жемчужина

Garden Pearl er en determinant, busktomat, der gerne hænger og er ideel til dyrkning i krukker, ampel eller på altan. Den er meget meget dekorativ at have hængende, og gerne et sted hvor der er god plads.

Tomaterne er små pink/røde runde, har en rigtig god smag og er meget velegnede til snack og salat.

Tomaterne vejer ca. 15-20g og modner tidligt. Hænger planten et beskyttet og lunt sted, yder den godt og i rigtig lang tid.

Vi har dyrket sorten i hængampel, hvor den var meget højtydende. Smagen er super lækker aromatisk med en frugtagtig og sød smag.

Bedømmelse: Log ind for at bedømme

Smag:
Din bedømmelse:
Udbytte:
Din bedømmelse:
Sygdomsresistens:
Din bedømmelse:
Vil dyrke igen:
Din bedømmelse:

4 kommentarer:

 • MojneTours
  6/10-2021 11:23

  Min nye favorit tomat. Elsker den simpelthen. Den har så meget smag. Jeg synes den minder om black cherry i smagen, bare mere intens og krydret. Den har samme mørke farve, bare mindre og den revner ikke. Jeg har haft dem i ampler, hængende i et træ og under taget ude på terrassen - ren idyl 😍 Den kommer til at være fast inventar hver sommer her 🍅🥰

 • Rikke Grube
  30/12-2020 18:18

  Lille plante med enorme mængder af søde, faste, lækre pink tomater. Min havde et flot spil i farverne på bladene. Dyrket udendørs i krukke.

 • Pernille
  29/8-2018 21:32

  Den smager fint, men er ikke noget specielt. Den er fast bestanddel her, da den er tidlig, har lang sæson, og er højtydende

 • Tina Laugesen
  18/8-2018 21:02

  Denne sort har vi dyrket i ampel og udendørs. Den har klaret sig utrolig godt og er meget dekorativ at se på, med grene der hænger ned fyldt med tomater i klaser og minder meget om multiflora. Sorten er højtydende over en længere periode og producerer velsmagende rosa farvede tomater, det er let syrlige. En sort der er nem at dyrke, også på steder med lidt plads. En klar kandidat til sæson 2019.

 • Log ind for at dele dine erfaringer eller din mening om Garten Perle

Egenskaber:

Vækstform:

Determinant


Bladtype:

Almindelig


Farve:

Pink


Vægt i gram:

ca. 15g - 20g (S)


Form:

Runde


Anvendelse:

Salat, snack


Er du sikker på at du vil fjerne denne kommentar?

Denne handling kan ikke fortrydes.

Er du sikker på at du vil slette dette billede?


Denne handling kan ikke fortrydes.