Glemt kodeord
Login
Ny bruger

Anitas Lilla (aka Black Plum)

Om denne tomat skriver Anita:

Jeg købte den på Ali ekspres 2011 Der stod dengang et latinsk navn på den, da jeg fik det oversat betød det bare tomat.Den blev en skøn tomat og jeg tog frø af den og såede den igen i 2012 da var den stadig en lækker tomat som jeg avlede videre på..I 2013 gav jeg frø til Lulu som også såede den og gik et væld af dejlige tomater lige som jeg.Derefter havnede den i frøbrevet 2014 .Da den skulle have et navn kaldte jeg den Anitas Lilla på grund af den der frøpose med de lilla tomater som jo slet ikke var lilla.

Det er faktisk en klatre tomat, jeg lod den blive 2 meter og kniber den ikke, kun hvis jeg syntes nu skal den lige holdes nede, den bære mange store klaser.

Efter at have set sorten, og læst beskrievelsen fra Anita og andre der har dyrket denne, er det Tomatdatabasens vurdring, at Anitas Lilla til forveksling ligner Black Plum.

Bedømmelse: Log ind for at bedømme

Smag:
Din bedømmelse:
Udbytte:
Din bedømmelse:
Sygdomsresistens:
Din bedømmelse:
Vil dyrke igen:
Din bedømmelse:

2 kommentarer:

 • Rikke Grube
  29/8-2021 17:21

  Virkelig flot tomat. Mild syrlig smag, med dejlig og lang eftersmag. Ikke så stort udbytte. Dyrket i kapilærkasse på friland.

 • Anne
  14/10-2016 22:10

  Flot tomat med fin smag. Blev angrebet af skimmel i august, og selvom jeg har plukket til midt i oktober, kom den aldrig rigtigt over angrebet. Dyrket på friland i 2016.

 • Log ind for at dele dine erfaringer eller din mening om Anitas Lilla (aka Black Plum)

Egenskaber:

Vækstform:

Indeterminant


Bladtype:

Almindelig


Farve:

Maghonie


Form:

Blomme


Anvendelse:

Salat, Pluk og spis


Er du sikker på at du vil fjerne denne kommentar?

Denne handling kan ikke fortrydes.

Er du sikker på at du vil slette dette billede?


Denne handling kan ikke fortrydes.