Glemt kodeord
Login
Ny bruger

Costoluto Genovese

Andre navne: Costoluto di Parma

Costoluto Genovese er en kødfuld og fast italiensk tomat, og er en fladtrykt, men "boblet" ribbet bøftomat. De store tomater kan nå enorme størrelser, og med en forholdsvis tyk skal, de er ideelle til at grille, til henkogning og pure. Vægt fra 200-300 g og op.

Væksten er indeterminant, og med en almindelig bladtype.

Bedømmelse: Log ind for at bedømme

Smag:
Din bedømmelse:
Udbytte:
Din bedømmelse:
Sygdomsresistens:
Din bedømmelse:
Vil dyrke igen:
Din bedømmelse:

2 kommentarer:

  • susan borch
    8/2-2019 19:57

    En fantastisk tomat med en mild tomatsmag. Dyrket med 2 stammer i drivhus i ‘18 hvor den ydede helt fantastisk, talte på et tidspunkt 47 tomater fra golfboldte str. og opefter ;-) En af de tomater vi høstede af helt indtil frosten kom. Prøv den!

  • Tina Laugesen
    21/9-2017 7:37

    Costolutu Genovese har i 2017 været meget langsom om at komme igang med at danne tomater, og har haft en langsomt vækst. Dertil skal tilføjes, at den derefter så er ganske yderig, har en god sygdomsresistens og har nogle fantastisk aromatiske tomater, der har en lækker fyldig mættet tomatsmag. En af de bedst smagende tomater i 2017. En keeper her

  • Log ind for at dele dine erfaringer eller din mening om Costoluto Genovese

Egenskaber:

Vækstform:

Indeterminant


Bladtype:

Almindelig


Farve:

Rød


Vægt i gram:

ca. 200g - 300g (L)


Form:

Irregulær Bøf


Sæson:

Sen


Frøtype:

Frøægte


Oprindelsesland:

Italien


Anvendelse:

Skiver, grill, henkogning, pure


Foto: Helene Bergquist Orskaug

Foto: Vertiloom

Foto: Baker Creek Heirloom Seeds

Er du sikker på at du vil fjerne denne kommentar?

Denne handling kan ikke fortrydes.