Velkommen til Tomatdatabasens frø-webshop

TomatfrøTomatfrø

Frø af tomater vi har dyrket i vores have

Svært at vælge? Se vores udvalg af frøpakker til friland, drivhus og krukker 

Se også vores udvalgte frøpakker

ChilifrøChilifrø

Frø af chilier vi har dyrket i vores have

Forspiring

Spændende nye produkter fra Weibulls

DiverseAndet

Andet godt til dyrkning

Velkommen til vores lille familiedrevne webshop, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af primært tomatfrø og så- & dyrkningsudstyr.

Måske du allerede kender Tomatdatabasen.dk, som dels er et gratis opslagsværk med over tusindvis af tomater, og dels er vores blog. Og nu også webbutik.

Tomatdatabasen.dk drives af Tina og Lars, fra det skønne Gribskov i Kongernes Nordsjælland.

Når du køber frø hos os, så køber du frø af sorter vi selv har dyrket og afprøvet. Frøene er håndproducerede, og vi udvælger nøje de tomater og chilier som vi tager frø fra. Desuden er frø fra alle tomatsorter spiretestet inden de bliver lagt på shoppen.
Vi høster, fermenterer og gemmer frø af stort set alle vores chili- og tomatsorter, og det er et lille udvalg af disse, der vil være at finde på frøshoppen.

Alle billederne, der vises på shoppen har vi selv taget af frugter fra de planter, som frøene er høstet fra.

Vi er optaget af, at vores have er bi-og insektvenlig, og gør alene brug af biologisk skadedyrs-bekæmpelse. Selvom vi dyrker så bæredygtigt som muligt, og uden brug af gift mv. har vores frø intet mærke.

Dette – samt et ønske om at gøre det økonomisk opnåeligt at kunne dyrke mange forskellige tomatsorter, og reducere frøspild gør, at vi har valgt at tilbyde vores frø til en lav pris.

/ Tina & Lars