Velkommen til Tomatdatabasens frø-webshop

TomatfrøTomatfrø

Frø af tomater vi har dyrket i vores have

DiverseAndet

Andet godt til dyrkning og formering


Tomat & Chili planter

Planter skal afhentes i Græsted, eller kan udbringes i Græsted efter aftale.


Biologisk bekæmpelse

Nyttedyr sendes alle hverdage undtagen fredag. Samt 4 – 5 juni grundet helligdage.

Nyttedyr sendes særskilt.

Vi har glædet os rigtig meget til at byde indenfor i vores lille familiedrevede webshop, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af primært tomatfrø.
Måske du allerede kender Tomatdatabasen.dk, som dels er et gratis opslagsværk med over tusindvis af tomater, og dels er vores blog. Og nu også webbutik.

Tomatdatabasen.dk drives af Tina og Lars, fra det skønne Gribskov i Kongernes Nordsjælland.

Når du køber frø hos os, så køber du frø af sorter vi selv har dyrket og afprøvet. Frøene er håndproducerede, og vi udvælger nøje de tomater og chilier som vi tager frø fra. Desuden er frø fra alle tomatsorter spiretestet inden de bliver lagt på shoppen.
Vi høster, fermenterer og gemmer frø af stort set alle vores chili- og tomatsorter, og det er et lille udvalg af disse, der vil være at finde på frøshoppen.

Alle billederne, der vises på shoppen har vi selv taget af frugter fra de planter, som frøene er høstet fra.

Vi er optaget af, at vores have er bi-og insektvenlig, og gør alene brug af biologiske skadedyrs-bekæmpelse. Selvom vi dyrker så bæredygtigt som muligt, og uden brug af gift mv. har vores frø intet mærke.

Dette – samt et ønske om at gøre det økonomisk opnåeligt at kunne dyrke mange forskellige tomatsorter, og reducere frøspild gør, at vi har valgt at tilbyde vores frø til en lav pris.

/ Tina & Lars