, , ,

Gazpacho

Gazpacho er en lækker kold tomatsuppe, der tilberedes af blendede få og rå grøntsager.
Opskriftene kan varieres i det uendelige og du kan sætte dit personlige præg på den.

En klassisk ret som stammer fra det spanske køkken og i de sydlige dele af Andalusien.

Gazpazo er hurtig at tilberede, og kan med fordel anvendes som forret.

Katja Møller Berthelsen

Opskriften er venligst udlånt af Katja Møller Bertelsen, som er kok og vores nabo

 

  • Forberedelsestid: 20m
  • Tid ialt: 50m

Ingredienser

  • 200 g Agurk
  • 80 g Agurk, i tern - til pynt
  • 300 g Tomater
  • 200 g Peberfrugt, rød
  • 2 spsk. Olie, af en god kvalitet
  • En smule stærk chili

Vejledning

  1. Start med at rengøre og skære agurk i tern, til pynten - og sæt det væk.
  2. Rengør grøntsagerne, og fjern stilke samt kerner i peberfrugt og chili.
  3. Kom tomater, chili, peberfrugt, agurk, olie samt chili i en blender og blend indtil du har en jævn og ensartet konsistens.
  4. Sæt gazpazoen på køl i 3 timer eller 30 min i fryseren.

Servering

  1. Anret suppen i portionsglas, pynt med agurk og server med et godt brød.
1 svar

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar