Nyhedsbrev februar 2021

Kære med-tomatentusiast.

Hvor tiden dog iler, og endelig er vi klar med endnu et nyhedsbrev.

Siden sidst, er en masse nye læsere kommet til, og herfra skal lyde stort velkommen!

Vi ved, at tid er en begrænset faktor for de fleste og derfor gør vi os umage med skrive nyhedsbreve der giver værdi for dig og er din tid værd.

Vi har en klar mission med vores nyhedsbreve:

Vi vil gerne dele vores fascination og begejstring for at dyrke tomater, med dig og invitere dig med ind i vores tomatunivers. Vi vil dele vores erfaringer med dig, så du forhåbentlig kan undgår mange ærgelser og skuffelser.

Det er ikke vores intention at fortælle dig, hvad den eneste rigtige måde at dyrke tomater på, er, og hvad DU skal gøre. Sandheden er jo nok, at der er lige så mange forskellige “rigtige” måder at dyrke tomater på, som der er tomatdyrkere. Du skal finde den måde der passer dig, og som virker for dig.

Vi vil bare gerne give dig lyst til at kaste dig ud i tomatdyrkning, og lære undervejs, lege, undersøge, teste, eksperimentere og give dig mulighed for at for få en forrygende tomatsæson – måske en af de bedste nogensinde.

Vi håber du kan bruge vores erfaringer og tips, og at vi kan støtte dig i din tomatdyrkning og med at løse de udfordringer du støder på. Tro mig – jeg har dyrket tomater siden jeg var barn, og jeg har stadig masser at lære og støder hele tiden på nye ting jeg ikke ved, eller har oplevet før.

Bare husk: Vi er ikke eksperter ud i tomatdyrkning. Det vi skriver om her på bloggen og i nyhedsbrevene, er baseret på al den viden vi suger til os, bøger vi læser eller eksperter vi taler med – og ikke mindst de erfaringer vi har gjort os. Kort sagt er det det, der virker for os, og giver os gode resultater.

Vores erfaringer deler vi på bloggen og i nyhedsbrevene, og opfordrer dig til at tage det med dig, der passer til din situation og som giver mening for dig. Så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, får du løbende e-mail fra os, som alle har deres tema og indeholder relevante emner om tomatdyrkning.

Som med meget andet, så er grundig forberedelse ofte nøglen til succes. Det er også vores erfaring, og derfor vil vi tage fat på netop det tema, i dette nyhedsbrev, hvor du også kan læse om, hvordan du kommer godt fra start med at dyrke dine egne tomater, om tålmodighed og forberedelse til den kommende sæson, hvornår det er den rette tid til at forspire, hvordan du får styr på dine tomatsorter – det hele har vi samlet i vores tomatdyrkningsårshjul, som vi har glædet os til at præsentere for dig.

God læselyst

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
🍅 Tomatdatabasens tomatdyrknings årshjul 🍅
🍅 Bokashi 🍅
🍅 Fred Hempel oversigt
🍅 Tomatkalender for 2021

 

Gode hilsner
Lars & Tina
Tomatdatabasen.dk

2 Kommentarer
    • Tina Laugesen
      Tina Laugesen siger:

      Hej Karin, velbekommen – og mange tak, det er vi glade for at du synes!
      Gode hilsner
      Lars & Tina
      Tomatdatabasen.dk

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar