Så nu – og få egne tomater til sommerens grillaftner

Sommeren 2018 er nok en af de bedste, varmeste og længste somre, vi kan huske. Sidste år grillede vi mere, end vi har gjort de sidste 5 år – det var skønt, ikke mindst at kunne sidde ude i efterårsferien og grille!

En af de ting jeg holder rigtig meget af om sommeren, er de rolige, hyggelig aftner hvor vi kan gå og forberede aftensmaden. Hos os er der altid tomater til maden – enten som snack, i salaten, som skiver, grillet eller bagt! Især nyder jeg de forskellige smagsnuancerne som er i de friske tomater – og i de varme og grillede. Der er stor forskel – og jeg holder af dem alle!

 

På Tomatdatabasen kan du finde tomatersorter der er særlig velegnet til at bruge til grill, ved at skrive  “grill” i søgefeltet.

 

 

Du kan på samme måde bruge Tomatdatabasen til at finde sorter,  der er velegnet til f.eks. salat. Her skriver du “salat” i søgefeltet. Klikker du på “score” kan du se hvilke sorter som er bedømt og hvordan de er vurderet af andre brugere på Tomatdatabasen.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar