,

Er du vild med at prøve nye tomatsorter?

Er du vild med at prøve nye tomatsorter?

Vi drømmer om at få foto til alle sorterne på Tomatdatabasen, og få en masse spændende sorter til vores frøbreve (som du kan være gratis med i).

Derfor søger vi dig, som har lyst til at være plejeforældre, dvs. har lyst til at dyrke een eller flere af de sorter, som vi mangler foto og/eller frø af.
Du behøver ikke at have drivhus for at være med – du kan sagtens dyrke tomater i krukke, i hænge ampel, kapilærkasse et beskyttet sted eller på friland.

Hvad indebærer det at være plejeforældre?

  • Som plejeforældre forpligter du dig til at dyrke de sorter du vælger, i 2019. Sorterne vælger du selv fra vores liste, og få tilsendt mod en portokode.
  • For at få friske frø til frøbrevene, vil vi gerne bede dig om at indsamle frø af sorten/sorterne og sende til os (frøene skal fermenteres). Har du ikke prøvet det før, så fortvivl ikke, vi skal nok guide dig.
  • Da vi gerne vil have flotte foto at bringe på Tomatdatabasen, har vi brug for at du løbende tage foto af både planten, de umodne og modne tomater – som vi må bruge på Tomatdatabasen, selvfølgelig med angivelse af fotografens navn.
  • Bedømmelse – vi vil rigtig gerne bede dig om at skrive en bedømmelse på Tomatdatabasen, det er en god hjælp for andre, når der skal udvælges tomatsorter

Lyder det som noget for dig, så skriv med det samme til os på  Tina@tomatdatabasen.dk

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar