De ganske særlige tomater – 1884

Vidste du at der er nogen ganske særlige tomater? De tomater jeg her taler om, er de tomater som har en hel særlig historie knyttet til sig. Dem som ikke er fremstillet til kommercielt brug – dem som fortæller en personlig historie eller måske om en særlig begivenhed i historien. En sådan særlig begivenhed opstod i 1884 i Ohio i USA. En uheldig kombination af mildt vejr, smeltevand og et enormt og langvarigt regnvejr der varede mellem 23-30 timer. Vejrsituationen førte til at floden Ohio, flød over sine bredder…men hvad har det lige med tomater at gøre?? Den historie kan du læse lige her

Vi er igang med at lave en oversigt over tomater der har en ganske særlig historie, og gerne tomater der kan dateres mere end 50 år tilbage i tiden. Hvilke sorter har du dyrket, der har en interessant historie? Tip os i kommentarfeltet, vi vil så gerne læse historien og se foto af sorten!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar