Glemt kodeord
Login
Ny bruger

Extravagante Rouffiange

Runde smukke stribede tomater i rød, maghonie, guld, orange. Meget flot farvespil. Udviklet af Pascal Moreau fra Belgien. Har en specielt og enestående smag. Sorten er navngivet efter Jean Michel Rouffinage - grundlæggeren af Tomato Festival i Samberville. Væksten er busket, og planten er lodden.

Bedømmelse: Log ind for at bedømme

Smag:
Din bedømmelse:
Udbytte:
Din bedømmelse:
Sygdomsresistens:
Din bedømmelse:
Vil dyrke igen:
Din bedømmelse:

3 kommentarer:

 • susan borch
  8/2-2019 20:54

  Super flot plante som ser helt sølvagtig ud, også tomaterne er flotte med et flot farvespil. Planten var super sund igennem hele sæsonen. Desværre er tomaternes smag ret kedelig og selvom de er flotte og dekorative fordi de er lodne er det ikke en jeg vil dyrke igen.

 • Anne
  18/11-2018 18:17

  Dyrket i drivhus i 2018. Tomaten er sjov, da den er dækket af små hår, det samme er resten af planten. De små hår gør, at tomaten føles fedtet. Smagen er godt krydret, men noget flygtig. Fint udbytte.

 • Tina Laugesen
  18/8-2018 20:50

  Sorten dyrker vi for første gang i år - og i drivhus. Yder ganske fint og er helt særlig da både stilke, blade og tomater er behåret. De giver planten et meget smukt og særpræget udseende, som både skyldes det flotte farvespil som behåringen. De lodne tomater er anderledes at røre ved end andre tomater, da de føles fedtede, det forsvinder dog når tomaten vaskes. Smagsmæssigt har den en kraftig smagog er let syrlig.

 • Log ind for at dele dine erfaringer eller din mening om Extravagante Rouffiange

Egenskaber:

Vækstform:

Determinant


Højde:

120cm - 150cm


Bladtype:

Lodne


Farve:

Sort/blå stribet


Vægt i gram:

ca. 70g - 80g (M)


Form:

Rund


Sæson:

Mellem


Oprindelsesland:

Beligen


Anvendelse:

Salat


Foto: Vertiloom

Er du sikker på at du vil fjerne denne kommentar?

Denne handling kan ikke fortrydes.